Tjänster som Gheko erbjuder

Här hittar du de tjänster som Gheko erbjuder. Om du letar efter någonting speciellt kan du alltid höra av dig!

Våra områden

Byggledning

Vi kan utgöra ditt beställarstöd tack vare ett sömlöst samarbete med projektledaren för att få erat projekt att gå i mål. Uppföljning av kvalitén, tiden och kostnaden samt ett samordnings och säkerhetsansvar kan Gheko bistå med.

Projektledning

Gheko erbjuder tekniskt ledarskap för infrastruktur, anläggning, industri och gruvprojekt. Från förstudie till förvaltning och underhållsfasen.

Arbetsledning

Behöver ditt projekt en arbetsledare, platschef, projektchef eller dylikt så har ni hittat rätt! Gheko har vana av att styra resurser framåt med ett starkt tänk på kvalite, tid och kostnad.

Projektering

Med våran expertis inom Geoteknik, Bergteknik samt Geofysik så kan vi bistå med konsultation och resurssättning i undersöknings och projekteringsfasen.

Besiktning

Tunnelinspektioner, karteringar, schaktbottenbesiktningar, byggplatskontroller samt bygg och entreprenadstöd är några av åtagandena som Gheko kan hjälpa er med.

Övriga tjänster

Med ett brett nätverk och många samarbetspartners kan vi hjälpa er med flertalet olika uppgifter, expertiser och tjänster även utöver dem listade här ovan.

Behöver du hjälp?

Om du behöver hjälp är Gheko den resurs som ger det lilla extra.